Welcome to My Site

 
 

Sok múlik azon, hogy egy ember miben hisz, ha még egyáltalán... Fontos mit tart értéknek. Mert értékek még vannak, még annak számára is, aki ordítva, asztalt verve tagadja ezt.


Nem gondolom azt, hogy a legokosabb lennék a világon, mert sokat köszönhetek másoknak. A családomnak mindenekfelett, amit az ember soha vissza nem adhat, még ha három élete lenne sem. Ugyancsak köszönettel tartozom barátoknak, tanároknak, és azoknak, akik nem szeretnék, nem hagyják, hogy a világból kivesszen az, ami még ér benne valamit.


Felesleges arról írni, hogy ma Magyarországon mi van, és feltehetőleg mi lesz még egy jó darabig. Ezt mindenki, tudja, sőt tapasztalja. Külföldön néha más, de akkor is ez a hazám. Magyar vagyok, mindegy hova megyek.

Az ember a mocsárban sokszor elsüllyed. Ekkor kimászol, s mindegy milyen gyötrelmes, de mész tovább. Ostoba ember az, aki az élettől elégtételt vár, csak mert élve jött a világra. 

De ne felejtsük el: egyszer mindenki elsüllyed, és végleg, nincs tovább, nem lesz több holnap. Ezért nem mindegy hogyan élsz.


Az adott szó fontos, jó ha betartod.

Ha már elvállalsz egy munkát csináld rendesen. 

Ne higgy el mindent, csak mert sokan mondják, vagy mert a tv-ben látod!

Határok igen is vannak. S hála Istennek!

Ne mást okolj a saját hibádért!

A család fontos, törődj vele, amíg lehet!

Küzdj azért, ami fontos Neked, tegyél érte, mert sült galamb tényleg nem létezik!

Egy köszönöm nem kerül semmibe, de mégis sokat jelent!

Tisztelet nem jár senkinek, azt tényleg ki kell érdemelni!

Hazugsággal, csalással, törtetéssel sok mindent elérhet az ember, de ingyen kaja sosincs. Mindig fizetni fogsz azért, amit tettél.


Nem az élet értelme ez, csak pár dolog, ami fontos nekem, és amit megtanultam. Leírták már ezeket sokan, szebben, jobban. Ezt én is tudom. Megtéríteni senkit nem akarok, nem ez a világ megváltásának terve. Csak egyszerűen elmondtam. Üdvözletem azoknak, akik hasonlóan gondolkoznak!

 

Üdvözöllek a weblapomon